Kompatible Versionen
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chilli Sesame Sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
-
100
g red miso (or akamiso)
oder vegetable stock paste - 40 g sesame seeds
- 15 g chilli paste
- 2 spring onions, cut in pieces
- 1 fresh red chilli, halved
Pork Belly with Noodles
- 120 g onions, cut in wedges
- 75 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g black peppercorns
- 5 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, halved
-
1 - 2
chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, to taste
oder 1 - 2 tsp chicken stock paste, homemade, to taste - 600 g pork belly, boned, skinless, cut in pieces (3 cm x 10 cm)
- 1200 g water
-
1
fresh lemon grass, bashed
oder 10 g dried lemon grass - 240 g dried ramen noodles
- 1 Tbsp oil
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 4148 kJ / 991 kcal
- Eiweiß
- 42 g
- Kohlenhydrate
- 32 g
- Fett
- 76 g
- gesättigte Fettsäuren
- 20 g
- Ballaststoffe
- 6.4 g
- Natrium
- 1591 mg
Alternative Rezepte
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2u. 20min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 Std. 25 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.