Geräte und Zubehör
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
Pork and Vegetables
-
vegetable oil for greasing
-
fresh parsley leaves10 g
-
pork loin with skin1500 - 2000 g
-
coarse sea salt1 Tbsp
-
water600 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
potatoes peeled, cut in large pieces (5-6 cm)800 g
-
vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)400 g
Cider Sauce
-
unsalted butter diced20 g
-
water40 g
-
plain flour2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry cider280 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
46 g
Brennwert
1504 kJ /
359 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
5.8 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking On Point
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 Std. 40 Min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 Std. 30 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min