Kompatible Versionen
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1504 kJ / 359 kcal
- Eiweiß
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 6 g
- Ballaststoffe
- 5.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Spam Fritters with Tomato Sauce
50min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Braised Lamb Shanks
3h 20 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Aussie Potato Salad
1h 30min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Ham Hock Potato Bake
35min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Marmalade-glazed Ham
1h 50min