Kompatible Versionen
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1504 kJ / 359 kcal
- Eiweiß
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 6 g
- Ballaststoffe
- 5.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Spicy Pulled Beef
8 godz. 10 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 godz. 40 min
Curry Noodles with Pork
45 Min