
Geräte und Zubehör
Chicken Katsu Curry with Rice
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
Steamed Rice
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
short grain rice350 g
Chicken Katsu Curry
-
oil plus extra for baking15 g
-
garlic cloves5
-
onions cut in large pieces (2 cm)120 g
-
carrots sliced (1 cm)200 g
-
curry powder1 ½ Tbsp
-
plain flour145 g
-
liquid chicken stock (see tip)500 g
-
brown sugar20 g
-
Japanese soy sauce15 g
-
garam masala½ tsp
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
medium eggs beaten2
-
panko breadcrumbs160 g
-
chicken breasts, skinless (approx. 180 g each)4
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
972.2 kcal /
4067.5 kJ
Eiweiß
59.5 g
Fett
14.7 g
Kohlenhydrate
145.4 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
1192.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 Std.
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Butter Chicken
50 Min
Curry Noodles with Pork
45 Min
Sticky Chilli Beef
55 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 Std. 15 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Chicken Tikka Flatbreads
45 Min