Geräte und Zubehör
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
630.8 mg
Eiweiß
0.5 g
Brennwert
226.6 kJ /
54.2 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
12.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Browned pork mince
20 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Mushroom risotto
30 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
French onion dip
45 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
Fruity dream
10 Min