Geräte und Zubehör
Summer fruits in mulled cider syrup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 jars
Zutaten
Mulled cider
-
brown sugar to taste50 g
-
water200 g
-
orange zest (approx. 5 x 1.5 cm), no white pith3 pieces
-
orange juice (approx. 1 orange)60 g
-
cinnamon quills plus extra to serve2
-
whole cloves6
-
ground nutmeg¼ tsp
-
cardamom pod crushed2
-
star anise2
-
alcoholic apple cider750 g
Cider fruit
-
vanilla beans2
-
cinnamon quills2
-
white balsamic vinegar30 g
-
caster sugar100 g
-
orange zest only, no white pith1
-
strawberries washed and hulled400 g
-
fresh raspberries125 g
-
peach flesh only, cut into slices (1 cm)1
-
nectarines flesh only, cut into slices (1 cm)2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
31 mg
Eiweiß
4.8 g
Brennwert
1466 kJ /
349 kcal
Fett
0.8 g
Ballaststoffe
12 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
76 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Almond addiction
1h
Brandy cream
15min
Chocolate sauce
20min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Almond pastry
25min
Lemon or lime butter
15min
Custard
10min
Chicken velouté meal
40min
Gluten free scones
30min
Citrus marmalade
2h 20min
Caramelised balsamic reduction
30min