Geräte und Zubehör
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
Salad
-
carrots peeled and cut into pieces (4 cm)300 g
-
parsnip peeled and cut into pieces (4 cm)200 g
-
celeriac peeled and cut into pieces (4 cm)100 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)430 g
-
water500 g
-
eggs4
-
leek white part only, cut into slices (1.5 cm)70 g
-
dill cucumbers cut into pieces (3 cm)250 g
-
apple cut into quarters and core removed180 g
-
frozen green peas (optional) thawed220 g
Dressing
-
mayonnaise (see Tips)280 - 300 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
fresh parsley leaves only, finely chopped, for garnishing1 - 2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
520.8 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
1292 kJ /
308 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 Std. 30 Min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Spiralised vegetable soup
24 Std. 50 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 Std. 20 Min
Revithia (chickpea soup)
24 Std. 40 Min
Vitality truffles
25 Min
Mango and turmeric sorbet
10 Min