Geräte und Zubehör
Fresh fennel salad
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fennel bulb (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (5 cm)1
-
green apple skin on, cut into quarters1
-
cucumber cut into pieces (3 cm)100 g
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)1
-
apple cider vinegar2 tsp
-
olive oil1 tbsp
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
124.3 mg
Eiweiß
1.4 g
Brennwert
346.3 kJ /
82.4 kcal
Fett
4.8 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
6.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Crunchy carrot salad
10 Min
Zucchini soup
25 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Miso coleslaw
20 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.