Geräte und Zubehör
Salmon with Sticky Tomato Glaze
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh coriander cut in pieces15 g
-
fresh red chilli halved, deseeded, plus extra sliced for garnishing1
-
plum tomatoes cut in pieces150 g
-
red wine vinegar30 g
-
dark brown sugar40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 110 g each)4
-
tenderstem broccoli200 g
-
water1200 g
-
basmati rice300 g
-
spring onions finely sliced, for garnishing2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30.7 g
Brennwert
2223 kJ /
531 kcal
Fett
13.1 g
Kohlenhydrate
72.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Fish Stew
45 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min