Geräte und Zubehör
Persian honeycomb bark
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
335 g
Zutaten
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 335 g
Natrium
2246.3 mg
Eiweiß
16.7 g
Brennwert
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Fett
40.3 g
Ballaststoffe
9.2 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
286.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday
68 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lemon curd
20 Min
French onion dip
45 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Pineapple curd (TM6)
20 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Turmeric chicken bone broth
6 Std. 10 Min
Mango and ginger smoothie
5 Min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 Min
Banana oat clusters
55 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Peanut butter and chocolate custard
15 Min