Geräte und Zubehör
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
641.2 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
562.9 kJ /
134.6 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
9.2 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
25.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Ginger Scallion Fish Slices
40 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Warm bulgur salad with orange dressing
40 Min
Som tum (Thai green papaya salad)
20 Min
Mediterranean octopus salad
40 Min
Agedashi tofu
30 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min