Geräte und Zubehör
Agedashi tofu
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
644.8 mg
Eiweiß
10.4 g
Brennwert
2468.3 kJ /
590 kcal
Fett
54.3 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
14.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of Japan
22 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Vegetarian Tacos
Keine Bewertungen
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Yellow Curry noodle soup
20 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 Std.
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min