Mushroom stock paste

Mushroom stock paste

3.9 7 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
1200 g

Zutaten

  • dried porcini mushrooms
    30 g
  • hot water
    400 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • brown onions (approx. 280 g), cut into quarters
    2
  • carrots (approx. 260 g), cut into pieces
    2
  • fresh mushrooms cut into slices
    250 g
  • balsamic vinegar
    50 g
  • dried shiitake mushrooms
    40 g
  • salt
    1 tbsp
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs

Nährwerte pro 1200 g

Brennwert 577.6 kcal / 2416.6 kJ
Eiweiß 18.7 g
Fett 15.3 g
Kohlenhydrate 105 g
Ballaststoffe 18.5 g
gesättigte Fettsäuren 2.5 g
Natrium 7120.2 mg

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