Geräte und Zubehör
Mushroom stock paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
1200 g
Zutaten
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1200 g
Natrium
7120.2 mg
Eiweiß
18.7 g
Brennwert
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoffe
18.5 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
105 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Peanut butter
5 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Candied spiced pumpkin
24 Std. 30 Min
Banana sesame cake
4 Std. 20 Min
Pumpkin Kaya
35 Min
Vegan parmesan shards
3 Std. 55 Min
Vegan gravy
40 Min
Stretchy melty cheese
20 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Soy bread with seeds
3 Std. 50 Min
Pineapple and ginger jam
40 Min
Sweet chilli sauce
1 Std. 5 Min