Geräte und Zubehör
Mushroom stock paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
1200 g
Zutaten
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1200 g
Natrium
7120.2 mg
Eiweiß
18.7 g
Brennwert
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoffe
18.5 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
105 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Five spice powder
10 Min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Sambal chilli
35 Min
Gado gado
1 Std.
Steamed Red Bean Rice Cake
1 Std. 10 Min
Savory Turnip Cake
26 Std. 55 Min
Hot and sour soup
55 Min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Achcharu (pickle)
48 Std. 30 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
Harissa
25 Min
Nut paste
10 Min