Geräte und Zubehör
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Zubereitung 55 Min
Gesamt 26 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
Bot chien (rice flour cake)
-
vegetable oil plus extra for greasing1 tsp
-
water1120 g
-
rice flour210 g
-
arrowroot flour1 tbsp
-
salt¼ tsp
Pickled vegetables
-
white wine vinegar100 g
-
sugar70 g
-
salt½ tsp
-
carrot peeled into ribbons50 g
-
daikon peeled into ribbons50 g
Dipping sauce
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
soy sauce2 tbsp
-
Chinese black vinegar1 tbsp
-
caster sugar1 tbsp
Assembly
-
soy sauce2 tsp
-
vegetable oil2 tsp
-
eggs4
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1385.4 mg
Eiweiß
12.4 g
Brennwert
1958.1 kJ /
466.2 kcal
Fett
17.6 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
63.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Basil pesto
10 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Mushroom cappuccino
25 Min
Pearl rice meatballs
2 Std.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Miso salmon broth
40 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min