Geräte und Zubehör
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Zubereitung 55 Min
Gesamt 26 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
Bot chien (rice flour cake)
-
vegetable oil plus extra for greasing1 tsp
-
water1120 g
-
rice flour210 g
-
arrowroot flour1 tbsp
-
salt¼ tsp
Pickled vegetables
-
white wine vinegar100 g
-
sugar70 g
-
salt½ tsp
-
carrot peeled into ribbons50 g
-
daikon peeled into ribbons50 g
Dipping sauce
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
soy sauce2 tbsp
-
Chinese black vinegar1 tbsp
-
caster sugar1 tbsp
Assembly
-
soy sauce2 tsp
-
vegetable oil2 tsp
-
eggs4
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1385.4 mg
Eiweiß
12.4 g
Brennwert
1958.1 kJ /
466.2 kcal
Fett
17.6 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
63.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Wonton soup
1 Std.
Hoi sin sauce
15 Min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 Min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 Min
Wonton wrappers
55 Min
Taro bread
4 Std. 20 Min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Japanese-style dressing
5 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Prawn wontons
2 Std.