Geräte und Zubehör
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
350 g
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 350 g
Natrium
5805 mg
Eiweiß
18.5 g
Brennwert
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Fett
8.2 g
Ballaststoffe
10.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
82 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 Std. 35 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
40 Min
Coffee Coconut Candy
1 Std. 10 Min
Tandoori paneer pizza
1 Std. 30 Min
Paneer tikka
40 Min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Korean marinade
40 Min
Sambal oelek
20 Min
Not quite nasi goreng
45 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Chai Masala (Masala Tea)
15 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min