Geräte und Zubehör
Cafe-style miso mushrooms
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
water30 g
-
fresh brown mushrooms or fresh oyster mushrooms, cut into thick slices (see Tips)400 g
-
salted butter20 g
-
mirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis1 tsp
-
red miso paste3 tsp
-
white pepper to season1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
344.3 mg
Eiweiß
3.3 g
Brennwert
298.2 kJ /
71.3 kcal
Fett
4.4 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
5.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Browned pork mince
20 Min
Chunky guacamole
10 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Basic nut butter
30 Min
Mushroom risotto
30 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min