Geräte und Zubehör
Turmeric and ginger-infused chicken broth
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
vegetable oil10 g
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)50 g
-
raw chicken carcass (see Tips)1
-
water1200 g
-
piece fresh ginger unpeeled and cut into slices4 cm
-
piece fresh turmeric unpeeled and cut into slices4 - 6 cm
-
apple cider vinegar1 tsp
-
sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
390.2 mg
Eiweiß
12.3 g
Brennwert
1258.6 kJ /
300.8 kcal
Fett
25.7 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
4.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Cooking White Rice
25 Min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Homemade Chicken Stock
50 Min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 Std.
Brown rice
50 Min
Fresh tomato chutney
10 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 Min
No fail mash potato
20 Min
Boosted Super Green Juice
10 Min