Geräte und Zubehör
Green mussels in wine and garlic sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic cloves6
-
unsalted butter45 g
-
green lip mussels or black mussels1000 g
-
dry white wine180 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream140 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
779 mg
Eiweiß
31.4 g
Brennwert
1980 kJ /
473.2 kcal
Fett
27.7 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
14.9 g
Kohlenhydrate
15.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 Std. 55 Min
Stir Fried Pork with Chillies
25 Min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Keine Bewertungen
Bannofee Muffin
45 Min
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
Dairy-free Seafood Risotto
45 Min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 Std.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Mayonnaise
5 Min
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min