Geräte und Zubehör
Prawn yakisoba (TM6 only)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
medium raw prawns peeled and deveined400 g
-
Japanese soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
water1500 g
-
fresh yakisoba noodles (see Tip)300 g
-
piece fresh ginger2 cm
-
sesame oil15 g
-
red chilli oil10 g
-
medium onion cut into wedges1
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips1
-
green capsicum deseeded and cut into thin strips1
-
oyster sauce40 g
-
garlic powder½ tsp
-
fresh bean sprouts200 g
-
sesame seeds toasted, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1142.2 mg
Eiweiß
31.2 g
Brennwert
1505.6 kJ /
358.5 kcal
Fett
10.8 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of Japan
22 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Hoisin pork bowl
45 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Pork with black bean sauce
30 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Sambal Petai Fried Mee
20 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min