Geräte und Zubehör
San bei ji (three cup chicken)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken winglets or chicken drumettes (see Tips)400 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground white pepper1 - 2 pinches
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled and sliced3 cm
-
dried long red chillies deseeded if preferred, to taste1 - 2
-
sesame oil20 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)40 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce60 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips) or white sugar25 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
cooked rice to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1407.6 mg
Eiweiß
15.3 g
Brennwert
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Fett
20.9 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
18.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
KL Hokkien Noodles
35 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
JJ's 2-step chicken curry
45 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Ginger Pork
25 Min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 Min
Fast and Super Easy Noodles
15 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.