Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
TM6 TM5

Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette

4.0 ( 23 Bewertungen )

Zutaten

  • 14 oz canned chickpeas
  • 19 oz cauliflower florets
  • 8 oz rainbow carrots cut into pieces
  • 4 oz red onion cut into wedges
  • 5 oz sweet mini peppers stem removed, cut into pieces
  • 6 oz Persian cucumbers trimmed, cut into pieces
  • 4 ½ oz extra virgin olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 oz red wine vinegar
  • 1 oz water
  • ½ oz lemon juice
  • 1 heaping tsp Dijon mustard
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 8 oz feta cheese crumbled

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
635.7 kcal / 2659.7 kJ
Eiweiß
18.7 g
Fett
46.7 g
Kohlenhydrate
39 g
Ballaststoffe
10.5 g
gesättigte Fettsäuren
13.2 g
Natrium
1086 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte