Geräte und Zubehör
Spring Garden Minestrone Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
green onions cut into pieces3
-
garlic clove1
-
vegetable oil½ oz
-
celery sliced (¼ in.)2 stalks
-
fresh green beans trimmed, cut in half3 ½ oz
-
yellow squash cut into pieces (½ in.)5 oz
-
carrots cut into pieces (½ in.)4 oz
-
thyme½ tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
vegetable stock45 oz
-
dry pasta, ditalini rigati pasta6 oz
-
lacinato kale center rib removed, cut into pieces (1 in.)2 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained14 oz
-
fresh green peas4 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
grated Parmesan cheese (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
520.5 mg
Eiweiß
10.7 g
Brennwert
834.2 kJ /
199.4 kcal
Fett
4.3 g
Ballaststoffe
8.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
31.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spring Garden
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Potato Curry Soup
35 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.