Geräte und Zubehör
Minted pesto with pea smash and poached eggs
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Mint pesto
-
extra virgin olive oil50 g
-
Parmesan cheese30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice20 g
-
pine nuts25 g
-
fresh mint leaves only20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Pea and avocado smash
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
frozen peas thawed (see Tips)200 g
-
ripe avocado flesh only1
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
lemon juice20 g
Poached eggs
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
-
eggs chilled and cracked into separate bowls (see Tips)4
Assembley
-
bread slices of choice, toasted to serve4
-
fresh mint leaves only, to serve
-
ground black pepper to season
-
sea salt to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2515.3 mg
Eiweiß
55.7 g
Brennwert
5813.6 kJ /
1389.5 kcal
Fett
41.2 g
Ballaststoffe
20.8 g
gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
200 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday
68 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Moroccan lamb with couscous
1 Std. 50 Min
Spiralized tortilla
Keine Bewertungen
Mojito mocktail
5 Min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 Min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Strawberry protein milkshake
10 Min
Spinach and leek frittata
40 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min