
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 6 cm piece fresh ginger peeled and cut into slices
- 2 star anise
- 1 cinnamon quill
- 1 tsp mixed peppercorns
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 450 g beef bones cut into pieces (see Tips)
- 1400 g water
- 80 g fish sauce
- 1 tbsp lime juice (approx. 1 lime)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground white pepper
- 300 - 350 g flat rice stick noodles (approx. 6 mm wide)
- boiling water for soaking
- 300 - 350 g beef fillet steaks partially frozen, cut into thin slices (approx. 3 mm thickness)
- 2 - 3 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices diagonally, to serve
- 8 - 10 sprigs fresh coriander leaves only, to serve
- 6 - 8 sprigs fresh mint leaves only, to serve
- 2 sprigs fresh Thai basil leaves only, to serve
- 100 g fresh bean sprouts to serve
- 1 - 2 fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into thin slices, to serve
- 1 - 2 limes cut into cheeks, to serve
- 30 - 50 g soy sauce to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 177.5 kcal / 745.4 kJ
- Eiweiß
- 16.7 g
- Fett
- 4.4 g
- Kohlenhydrate
- 15.1 g
- Ballaststoffe
- 4.1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1.5 g
- Natrium
- 1756.8 mg
Alternative Rezepte
Goi muc (squid salad)
45 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Wonton soup
1 Std.
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Curry laksa
45 Min