Ma po dou fu (mapo tofu)

Ma po dou fu (mapo tofu)

3.2 43 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions

Zutaten

  • vegetable oil
    2 tsp
  • piece fresh ginger peeled and cut into thin slices
    2 cm
  • pork mince
    80 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    1 tsp
  • ground Szechuan pepper (see Tips)
    1 tsp
  • chilli powder
    ½ tsp
  • extra firm tofu drained and cut into cubes (1-2 cm)
    400 - 450 g
  • garlic cloves cut into thin slices
    30 g
  • chilli paste (see Tips)
    ½ tsp
  • red chilli oil (see Tips)
    1 tsp
  • water
    80 g
  • light soy sauce
    1 tsp
  • dark soy sauce
    2 tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 304.5 mg
Eiweiß 18.1 g
Brennwert 905.2 kJ / 215.5 kcal
Fett 14.2 g
Ballaststoffe 5.6 g
gesättigte Fettsäuren 2.4 g
Kohlenhydrate 2.1 g

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