Geräte und Zubehör
Banh ran (sesame balls)
Zubereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 25 Std. 30 Min
20 portions
Zutaten
Mung bean filling
-
dried split mung beans (yellow)90 g
-
water plus extra for soaking1210 g
-
sugar30 g
-
desiccated coconut50 g
Dough
-
glutinous rice250 g
-
white rice100 g
-
water200 g
-
white sugar100 g
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baking powder2 tbsp
-
potato flakes30 g
-
sesame seeds for coating100 g
-
vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
129.9 mg
Eiweiß
3.1 g
Brennwert
603.7 kJ /
143.7 kcal
Fett
6.1 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
18.2 g
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