Geräte und Zubehör
Pork ribs with black bean sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
2 portions
Zutaten
-
pork ribs cut into ribs600 - 800 g
-
water plus extra for boiling800 g
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli deseeded and cut in long pieces1
-
potato starch1 tbsp
-
white sugar½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
Chinese black bean sauce2 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
spring onions/shallots cut into slices, for garnishing1 - 2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2727.5 mg
Eiweiß
89.4 g
Brennwert
3124.2 kJ /
743.9 kcal
Fett
35.3 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
13.4 g
Kohlenhydrate
15.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Yum Cha
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and sour pork ribs
40min
Spring onion pork ribs
1u.
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1u. 15min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Taiwanese sticky rice
1u. 40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3u. 10min
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min