Japanese sizzling hotplate tofu
TM6

Japanese sizzling hotplate tofu

5.0 ( 3 Bewertungen )

Zutaten

  • 10 g dried shiitake mushrooms sliced
  • hot water to cover
  • 100 g beef partially frozen, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 10 g fresh ginger peeled
  • 2 spring onions/green onions cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)
  • 10 g Chinese cooking wine
  • 20 g soy sauce
  • ½ tsp ground white pepper
  • 10 g sesame oil
  • 20 g vegetable oil plus an extra 4 tablespoons for frying
  • 300 g water
  • ½ tsp Chicken stock paste
  • 20 g cornflour
  • 5 g dark soy sauce
  • 5 g caster sugar
  • 20 g oyster sauce
  • extra virgin olive oil to grease
  • 260 g Japanese egg tofu cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
  • 2 eggs beaten

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
347.9 kcal / 1455.4 kJ
Eiweiß
16.2 g
Fett
27.7 g
Kohlenhydrate
10.1 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
4.4 g
Natrium
557.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte