Geräte und Zubehör
Sesame Chicken Mee Sua
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken wing midjoint (see tips)700 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce20 g
-
oyster sauce20 g
-
sugar10 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
toasted sesame oil30 g
-
ginger, fresh peeled and shredded50 g
-
water1500 g
-
mee sua approximately 150g, rinsed4 pieces
-
goji berries to garnish
-
ginger, fresh shredded, fried, to garnish (see tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
803.3 mg
Eiweiß
41.3 g
Brennwert
1565.9 kJ /
374.3 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
18.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Old Cucumber Soup
Keine Bewertungen
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Mini Shrimp Omelettes
35 Min
Soy Braised Whole Chicken
Keine Bewertungen
Mapo tofu
30 Min
Seafood Rice
Keine Bewertungen
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 Min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 Std.
Bicol Express
45 Min