Geräte und Zubehör
Couscous with Lamb and Vegetables
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh coriander leaves roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
yellow onions cut in quarters120 g
-
lamb shoulder cut in pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
zucchinis200 g
-
couscous300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned white chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
37.6 g
Brennwert
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Fett
44.5 g
Kohlenhydrate
104.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20 Min
Beef Rendang
1 Std. 30 Min
Black sticky rice pudding
9 Std. 40 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Gado gado
1 Std.
Beetroot carpaccio with burrata
1 Std. 25 Min
Singapore Laksa
55 Min