Geräte und Zubehör
Wonton soup
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Wontons
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
spring onion/shallot white part only1
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves (optional)½ - 1
-
fresh coriander leaves, stems and roots, cut into thirds (see Tips)1 sprig
-
pork mince broken into pieces120 g
-
peeled raw prawns120 g
-
egg separated1
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
peanut oil for greasing
-
wonton wrappers20 - 30
Broth
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
spring onions/shallots white part only2
-
peanut oil1 tbsp
-
water1100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
fish sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
bok choy thinly sliced140 g
-
canned bamboo shoots drained35 g
-
fresh long red chilli sliced, for garnishing (optional)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1591.9 mg
Eiweiß
21 g
Brennwert
1484.9 kJ /
353.6 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
30.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soups for all seasons
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Wonton soup (pork)
45 Min
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Curry laksa
45 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Pork san choy bau
25 Min
Nasi goreng
40 Min