Geräte und Zubehör
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken thigh fillet500 g
-
light soy sauce10 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs3
-
water1560 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh ginger50 g
-
garlic cloves10 g
-
vegetable oil30 g
-
long grain white rice300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pandan leaves (see Tips)2
-
onion50 g
-
potato cut into cubes (1 cm)70 g
-
tomato cut into wedges70 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1008.2 mg
Eiweiß
35.2 g
Brennwert
2444.4 kJ /
584.2 kcal
Fett
16.4 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Chicken Porridge
35 Min