Geräte und Zubehör
Gefermenteerde rode uien
Zubereitung 30 Min
Gesamt 96 Std.
1 Totale recept
Zutaten
-
rode uien in dunne plakjes (± 1 mm)500 g
-
10 g Himalaya zoutzout10 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Totale recept
Natrium
1.2 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
836 kJ /
200 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
9 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Keine Bewertungen
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Honingraat
1 Std. 30 Min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min
Citrus lekkernij
50 Min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Glutenvrije frambozen rolgebak
Keine Bewertungen
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min