Geräte und Zubehör
Shortbread karamel gezouten boter
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
36 stuks
Zutaten
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1 g
Brennwert
624 kJ /
149 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
0.8 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Rucola taart
Keine Bewertungen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Lemon curd
20 Min
Vloeibare karamel
25 Min
Basis karamel
25 Min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Zoet ontbijtbrood
1 Std. 30 Min