Geräte und Zubehör
Gezouten karamel toffees
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
28 stuks
Zutaten
-
witte suiker200 g
-
boter koud, in stukken150 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
zout1 tl
-
30 g amandelschilfersgehakte amandelen30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
0 g
Brennwert
360 kJ /
86 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
0.1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Crème pâtissière
15 Min
Scones met frambozenboter
25 Min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Soezendeeg
2 Std.
Basis karamel
25 Min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min
Citroencurd
1 Std.
Banketbakkersroom
15 Min