Geräte und Zubehör
Focaccia met uien
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 stuks
Zutaten
Deeg
-
olijfolie en meer om in te vetten
-
bloem600 g
-
3 tl gedroogde gist, (12 g)verse gist verkruimeld30 g
-
water380 g
-
olijfolie en meer om in te vetten20 g
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
Topping
-
extra vergine olijfolie40 g
-
water40 g
-
zout1 ½ tl
-
ui gehalveerd300 - 350
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
5 g
Brennwert
797 kJ /
190 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Boterkoekjes
50 Min
Vers pastadeeg
1 Std.
Broodkruimels
5 Min
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met hazelnoten
Keine Bewertungen
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Dunne grissini
Keine Bewertungen
Pitabrood
2 Std.
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 Min
Chili non Carne
1 Std.