Geräte und Zubehör
Victoria biscuit gebak
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
10 porties
Zutaten
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optional)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4.1 g
Brennwert
1683 kJ /
402 kcal
Fett
25.5 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Spaghetti carbonara
30 Min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Driedubbele Chocolade Muffins
50 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.