Geräte und Zubehör
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
84.2 mg
Eiweiß
6.1 g
Brennwert
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
14.2 g
Kohlenhydrate
30.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Vloeibare karamel
25 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1 Std. 20 Min
Caipirinha van mango
5 Min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min