Veal sweetbreads with creamy white wine sauce

Veal sweetbreads with creamy white wine sauce

4.7 3 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
6 portions

Zutaten

  • veal sweetbreads (see Tip)
    1000 g
  • white vinegar
    250 g
  • cold water
    750 g
  • water room temperature
    600 g
  • iced water
  • ice cubes
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
    300 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • sea salt plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • white wine
    100 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 663 kcal / 2784.7 kJ
Eiweiß 36.7 g
Fett 51 g
Kohlenhydrate 2.8 g
Ballaststoffe 1.2 g
gesättigte Fettsäuren 18 g
Natrium 283.1 mg

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