Geräte und Zubehör
Red onion relish
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
750 g
Zutaten
-
olive oil1 tbsp
-
red onions cut into quarters600 g
-
dark brown sugar30 g
-
red wine100 g
-
balsamic vinegar40 g
-
dried apricots40 g
-
green apple core removed and cut into quarters1
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 750 g
Natrium
1932.6 mg
Eiweiß
9.9 g
Brennwert
3380 kJ /
807.8 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoffe
19.3 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
145.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Plum sauce
55 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Hommus dip
5 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Lemon or lime butter
15 Min