Geräte und Zubehör
Fraisier sponge
Zubereitung 30 Min
Gesamt 30 Std.
8 portions
Zutaten
Sponge
-
butter to grease
-
eggs separated, at room temperature6
-
caster sugar115 g
-
plain flour70 g
-
vegetable oil50 g
Vanilla diplomat mousse
-
titanium strength gelatine leaves10 g
-
cold water to soak
-
milk330 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
caster sugar60 g
-
cornflour25 g
-
egg yolks (approx. 65 g)4
-
thickened cream300 g
Assembly
-
fresh strawberries whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)10 - 12
-
fresh strawberries hulled and sliced to layer160 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
100 mg
Eiweiß
11.3 g
Brennwert
1927.3 kJ /
458.9 kcal
Fett
29.7 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
13.4 g
Kohlenhydrate
38.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Angel cake
5 Std. 15 Min
Profiteroles
2 Std.
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Chocolate custard mille feuille
8 Std. 15 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Granini slice
2 Std. 15 Min
Marbled meringue gateau
2 Std. 35 Min
Chocolate fondant cake
40 Min
Apricot Danish slice
40 Min