Sourdough potato bread

Sourdough potato bread

5.0 9 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 5 Std.
12 slices

Zutaten

Ingredients
  • potatoes peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)
    150 g
  • water plus extra to spray
    135 g
  • milk
    60 g
  • caster sugar
    1 tsp
  • baker's flour plus extra to dust
    400 g
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • egg
    1
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    20 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    200 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 slice

Natrium 252.7 mg
Eiweiß 5.6 g
Brennwert 750.1 kJ / 179.3 kcal
Fett 3 g
Ballaststoffe 1.3 g
gesättigte Fettsäuren 0.6 g
Kohlenhydrate 31.9 g

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