Geräte und Zubehör
White chocolate and pistachio madeleines
Zubereitung 35 Min
Gesamt 4 Std. 35 Min
24 portions
Zutaten
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
unsalted butter120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
-
plain flour or gluten free flour120 g
-
baking powder or gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
white chocolate broken into pieces180 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
41.4 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
573.5 kJ /
137.1 kcal
Fett
8.3 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Madeleines
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sub rolls
2 Std.
Skillet Chocolate Chip Cookie
40 Min
Orange sponge cake
1 Std.
Macarons with Pistachio Ganache
Keine Bewertungen
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Keine Bewertungen
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 Std. 30 Min
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min
Japanese ramen noodles
1 Std.
Pistachio cream madeleines
24 Std. 35 Min
Triple Chocolate Muffins
50 Min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 Min
Calzone Napoletano
1 Std. 40 Min