![Lamb rack with port sauce and parsnip purée Lamb rack with port sauce and parsnip purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F372CE8-0D18-4EB5-A7C6-125894975A61/Derivates/10712928fcb1ede6c11b08dfca229d2344eea511.jpg)
Kompatible Versionen
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 3467 kJ / 825 kcal
- Eiweiß
- 61.7 g
- Kohlenhydrate
- 31.4 g
- Fett
- 45.5 g
- Ballaststoffe
- 9.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Peppercorn sauce
20p
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Hollandaise sauce
15 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Smoky chicken thighs
2h 10min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40p
Mushroom sauce
20p