Kompatible Versionen
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Eiweiß
- 23.5 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 33.6 g
- Ballaststoffe
- 5.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Béarnaise sauce
20 Min
Cauliflower mash
25 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min