
Geräte und Zubehör
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
4 portions
Zutaten
-
baby beets trimmed, quartered12 oz
-
extra virgin olive oil plus 0.5 oz to chop1 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
spelt grains9 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock18 oz
-
chopped walnuts (optional)3 oz
-
baby arugula2 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
goat cheese divided5 oz
-
fresh dill fronds (optional) to garnish
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
633 kcal /
2648 kJ
Eiweiß
21 g
Fett
36 g
Kohlenhydrate
63 g
Ballaststoffe
12 g
gesättigte Fettsäuren
11 g
Natrium
1305 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Alternative Risottos
10 Rezepte
USA
USA

Facebook Live Favorites
74 Rezepte
USA
USA