Potato cakes

Potato cakes

3.7 56 Bewertungen
Zubereitung 45 Min
Gesamt 45 Min
4 portions

Zutaten

  • potatoes cut into pieces (3 cm)
    1000 g
  • brown onion cut into halves
    150 g
  • plain flour plus extra if needed
    45 g
  • cornflour
    20 g
  • rolled oats plus extra if needed
    20 g
  • egg
    1
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 tbsp
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • oil for frying

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 593.9 mg
Eiweiß 9.9 g
Brennwert 1420.7 kJ / 338.3 kcal
Fett 11.9 g
Ballaststoffe 6.2 g
gesättigte Fettsäuren 2 g
Kohlenhydrate 44.1 g

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