Geräte und Zubehör
Gluten free sausage rolls
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
36 pieces
Zutaten
Puff pastry
-
unsalted butter cut into pieces (2.5 cm) and frozen300 g
-
potato starch140 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting140 g
-
brown rice flour (see Tips)50 g
-
millet flour (see Tips)50 g
-
xanthan gum2 tsp
-
guar gum (see Tips)¼ tsp
-
salt1 tsp
-
chilled water180 g
Filling
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
olive oil20 g
-
beef mince broken into pieces500 g
-
white vinegar1 tbsp
-
water50 g
-
tomato sauce (gluten free - see Tips), plus extra to serve30 g
-
Dijon mustard (gluten free)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips), optional2 tsp
-
pork mince broken into pieces250 g
-
egg lightly beaten1
-
sesame seeds black or white, for sprinkling (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
150.5 mg
Eiweiß
5.4 g
Brennwert
638.5 kJ /
152 kcal
Fett
10.1 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken and cashews
55 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Custard
10 Min
Butter chicken
55 Min
Buttercream icing
10 Min
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Pork san choy bau
25 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Pikelets
35 Min