Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

4.7 58 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
8 portions

Zutaten

  • Brussels sprouts trimmed and halved
    9 oz
  • zucchini sliced in half moons (½ in.)
    16 oz
  • whole baby rainbow carrots peeled
    16 oz
  • extra virgin olive oil divided
    3 oz
  • salt divided, to taste
    2 ¼ tsp
  • fresh rosemary
    2 sprigs
  • farro
    7 oz
  • water
    24 oz
  • lemon
    1
  • feta cheese
    2 oz
  • fresh dill fronds plus extra to garnish
    3 - 5 sprigs
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 246 kcal / 1029 kJ
Eiweiß 5 g
Fett 13 g
Kohlenhydrate 30 g
Ballaststoffe 6 g
gesättigte Fettsäuren 3 g
Natrium 773 mg

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