Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
TM6

Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans

4.5 ( 11 Bewertungen )

Zutaten

  • 1 oz olive oil divided
  • 21 oz boneless pork shoulder, sinew free boneless, cubed (2½ in. x 1½ in.), divided
  • ½ tsp salt divided
  • 2 pinches fresh ground pepper divided
  • 5 oz onion quartered
  • 7 oz ripe tomatoes in pieces
  • 1 canned jalapeño pepper
    oder 1 fresh jalapeño pepper deseeded, sliced
  • 4 oz red bell pepper in pieces (¾ in.)
  • 4 oz green bell pepper in pieces (¾ in.)
  • 9 oz canned black beans drained, divided
  • 1 oz tomato paste
  • 3 ½ oz water
  • ½ tsp chicken stock paste
    oder ½ chicken stock cube
  • 6 - 12 corn tortillas warmed
  • 4 tbsp fresh cilantro leaves
  • 3 ½ oz sour cream
  • 2 avocados
  • 1 lime in wedges

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
565.3 kcal / 2365.1 kJ
Eiweiß
24.6 g
Fett
37.2 g
Kohlenhydrate
36.9 g
Ballaststoffe
12 g
gesättigte Fettsäuren
10.4 g
Natrium
423 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte