
Geräte und Zubehör
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Lamb
-
olive oil1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)1 oz
-
Dijon mustard2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
-
Parmesan cheese½ oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained24 oz
-
water½ oz
-
lemon juice to taste1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
fresh baby spinach3 oz
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
614.8 kcal /
2572.1 kJ
Eiweiß
26.8 g
Fett
47.4 g
Kohlenhydrate
25.7 g
Ballaststoffe
13.1 g
gesättigte Fettsäuren
20.1 g
Natrium
531.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA

Spring Forward
10 Rezepte
USA
USA